IMG_1240.JPG

SUSANNE KAUFMANN

Het productengamma van de holistische verzorgingslijn wordt gemaakt in de Oostenrijkse bergen van het Bregenzerwald. Elk product is ontworpen voor heel gerichte resultaten en bevat organische, energierijke oliën en lokaal gekweekte actieve planteningrediënten – zoals kamille, salie en sint-janskruid, die erkend zijn voor hun voedende en herstellende eigenschappen.

Twaalf jaar geleden liet Susanne Kaufmann een natuurlijke verzorgingslijn ontwikkelen om te gebruiken in de spa van haar hotel Post in het Oostenrijkse Bezau. Na een jaar bleek haar eigen lijn zo populair dat ze geen andere verzorgingsmerken meer nodig had: klanten wilden enkel nog Susanne Kaufmann. De prijs van een product wordt pas na de productie bepaald. Op die manier krijg je de best mogelijke verzorging met de hoogst mogelijke concentratie aan actieve stoffen. Samen met een team van dermatologen en apothekers ontwikkelde ze verder krachtige, resultaatgerichte producten uit kostbare natuurlijke ingrediënten voor toepassingen in haar spa.

Vandaag bestaat deze internationaal bekende holistische verzorgingslijn uit meer dan 60 functionele producten.


ORGANICSPA

Organicspa bewijst dat bio-cosmetica ook heel actief en resultaatgericht kan zijn met natuurlijke ingrediënten die alternatieven bieden voor Retinol, hyaluronzuur etc,... en grote concentraties vitaminen en anti-oxidanten bevatten.

Door de combinatie van biologisch gecertificeerde plantenextracten op  medicinaal niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong.Dit laat Organicspa toe zich te onderscheiden van de vele andere bio-producten op de markt. 

Organicspa is jouw garantie op zuiverheid!


fullsizeoutput_48ed.jpeg